Win een Valentijnslunch bij Stadshotel Weert

Fotograaf: Theo Van de Winkel

Winactie – Niet vergeten! Volgende week dinsdag is het Valentijnsdag. Een mooi moment om de liefde voor elkaar nog eens te vieren.

Liefde gaat door de maag, dus in samenwerking met Stadshotel Weert mag WdG twee keer een Valentijnslunch verloten. Dus als je komende dinsdag tussen de middag even gezellig samen een hapje wil eten, doe dan mee met de prijsvraag.

Wordt het een broodje met huisgemaakte eiersalade of kies je voor een Tosti Italia voor een beetje buitenlandgevoel? Dat mag je die middag dan zelf beslissen. Het enthousiaste team zal het met alle liefde aan jullie uitserveren.

Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom! Als je liefde hebt voor Weert moet je natuurlijk ook een keer het Stadshotel Weert proberen.

Meer informatie kun je vinden via: stadshotelweert.nl.

Prijsvraag

Doe mee met de onderstaande prijsvraag en maak kans op een Valentijnslunch op Valentijnsdag. Er worden twee lunches voor twee personen verloot. Doe dus alleen mee als je op 14 februari 2023 rond het middaguur tijd hebt voor een liefdevol etentje.

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaars ontvangen een bericht van WdG.

De winnaars zijn R. Leenen en S. Geenen.


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 12 februari 23.59 uur. De gegevens van de deelnemers worden nooit doorgegeven aan derden. Alleen de gegevens van de winnaars worden gedeeld met Stadshotel Weert. De prijswinnaars krijgen de prijs op vertoon van een e-mail en hun legitimatiebewijs. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina. De vraag ‘Woonplaats’ is vanwege het meten van de doelgroep.