Bridge voor dames op dinsdagmorgen

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Damesclub ‘Gezelligheid Troef’ bridget iedere dinsdagochtend van 9.15 tot 12.30 uur in de kantine van voetbalclub Wilhelmina ’08, Drakesteyn 8 in Weert. Dames die willen bridgen en een maat meebrengen zijn van harte welkom.

Een lidmaatschap is niet nodig. Je hoeft je alleen maar even aan te melden. De kosten bedragen 1 euro per persoon (per keer). Verder zijn twee consumpties verplicht.

De score wordt bijgehouden via tablets. De uitslag is dus snel bekend. Graag om 9.00 uur aanwezig zijn. Aanmelden kan bij: Marion Michiels ([email protected], 0495-540059) of Irene Starmans ([email protected], telefoon: 0475-203938).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie