Win twee kaarten én een gesigneerd T-shirt van Ellen ten Damme

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd
Medewerker Britt showt het gesigneerde T-shirt van Ellen ten Damme.

Ellen ten Damme staat op zondag 2 april in het Munttheater in Weert met haar show BAROCK. “Een voorstelling die verder terug in de tijd gaat dan ooit, maar toch helemaal van nu is”. En jij kunt twee vrijkaarten plus een T-shirt van Ellen ten Damme met handtekening winnen.

Prijsvraag

Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique, als een rockster in Versailles. Jij maakt kans op twee vrijkaarten én het gesigneerde T-shirt door onderstaande prijsvraag te beantwoorden. Vul het antwoord vóór 15 maart in op www.munttheater.nl/prijsvraag. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 

Prijsvraag: In welk theater ging de voorstelling BAROCK van Ellen ten Damme in première? 

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/MXhia4knSmo

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie