Wederom handbaltopper in Weert

Algemeen Sport Weert Reageer 3 min. leestijd
Fotograaf: Frank Blom

Komende zaterdag 4 maart is er wederom een mooi handbalaffiche in sporthal Aan de Bron. Om 20.30 uur spelen de HS1 van Rapiditas tegen de HS1 van V&L uit Sittard.

HS1 van Rapiditas is afgelopen jaar gepromoveerd naar de eerste divisie van het Nederlandse handbal. Om aan te geven wat voor niveau dit is, dit is de één na hoogste divisie van de Nederlandse handbalcompetitie. De nummers één en twee van deze competitie promoveren naar de eredivisie.

De Heren Senioren 1 van Rapiditas staan momenteel op de vijfde plek, wat als promovendus dus al een topprestatie is. Winnen van de nummer één van de competitie zou dus een superprestatie zijn. Daarom is veel publiek natuurlijk een goede ondersteuning voor de Weerter heren.

Wedstrijden gratis te bezoeken

Het hele weekend zijn er mooie wedstrijden te zien in sporthal Aan de Bron en deze zijn allemaal gratis toegankelijk. Dus kom gerust kijken naar alle thuiswedstrijden van de dames en heren teams. Zo is voorafgaand aan de wedstrijd van de HS1 een andere topper in de landelijke jeugddivisie Heren A. Dan nemen de jongens van Heren A het op tegen Bevo Heren A uit Panningen. En op zondag spelen de Heren Senioren 2, de Dames Senioren 1 en 2 hun thuiswedstrijden!! 

Het complete programma op een rij

  • 4 maart 19.00 uur: Rapiditas/MEOS HA1 – Herpertz Bevo HC HA1
  • 4 maart 20.30 uur: Rapiditas HS1 – Watersley/V&L HS1
  • 5 maart 12.15 uur: Rapiditas HS2 – The Flyers HS1
  • 5 maart 13.45 uur: Rapiditas DS1 – Beekse Fusie Club DS3 
  • 5 maart 15.15 uur: Rapiditas DS2 – E.H.V. DS1 

Beide dagen is er voor, tussen en na de wedstrijden muziek van een DJ. Het belooft zowel zaterdag als zondag dus een sportieve happening te worden met hopelijk veel steun vanuit het Weerter publiek. Zoals gezegd, de entree is gratis en een drankje is verkrijgbaar in de kantine van sporthal Aan de Bron, Maaslandlaan 3 te Weert. 

Wil je meer info over handbal in Weert? Kijk eens op www.hvrapiditas.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie