Aanhouding na ongeval op snelweg A2 bij Ell

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Ell – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er op de A2 ter hoogte van Ell een verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij twee personenauto’s betrokken waren.

Het ongeluk vond plaats rond 1.55 uur in de richting van Weert naar Maastricht. Bij de kop-staartbotsing belandde één van de auto’s in de vangrail, waarna één van de inzittenden naar het ziekenhuis werd vervoerd.

De bestuurder van de auto die achterop zijn voorganger was gebotst werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse, vanwege het vermoeden van alcoholgebruik. Zijn auto stond zo’n 600 meter verderop op de snelweg geparkeerd. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden afgesleept door een berger.

Bij het ongeval was ook nog een derde voertuig indirect betrokken, waarvan de autospiegel beschadigd raakte. De politie gaf advies aan de bestuurder om het met de verzekering af te handelen, waarna deze zijn weg vervolgde.

Vanwege het ongeval was de snelweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Na ongeveer 20 minuten werd een rijstrook vrijgegeven, waarna het verkeer weer langzaam op gang kwam.

Bekijk een video: https://youtu.be/E3yXjXRKKjw

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie