Deel van Kazernelaan dicht vanwege werkzaamheden

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Vanaf maandag 27 maart om 7.00 uur vinden er onderhouds- en herstelwerkzaamheden plaats aan het riool op de Kazernelaan ter hoogte van de Voorhoeveweg. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 31 maart 18.00 uur.

Door de werkzaamheden is een gedeelte van de Kazernelaan afgesloten. Er geldt een omleidingsroute via de Industriekade, Havenweg en Uilenweg. Ook voor fietsers geldt deze omleidingsroute.

De parkeerplaats bij de IJzeren Man is tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de Industriekade/Sluis 16. Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord en Dressuur- en Springstal De IJzeren Man blijven bereikbaar via de Diesterbaan en IJzerenmanweg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie