Dokter Joe-Hoe voor één dag

Wie kent haar niet, die lieve Dokter Joe-Hoe die met pensioen gaat? Vandaag is haar laatste werkdag en die staat in het teken van afscheid nemen. Het zou Dokter Joe-Hoe niet zijn als ze dat niet op een ludieke manier zou doen.

Dokter Joe-Hoe voor één dag

Op de ‘prijsvraag’ Dokter Joe-Hoe voor één dag zijn heel veel reacties binnengekomen en het was moeilijk kiezen. Uiteindelijk is Saartje Maassen (8 jaar) uit Weert de gelukkige. Saartje vindt het geweldig om mensen aan het lachen te maken; ze kan heel goed grappen, moppen en raadsels vertellen. Haar motto is ‘lachen is gezond’ en als ze daarmee iemand beter kan maken doet ze dat heel graag.

Saartje werd vanochtend met open armen ontvangen door Dokter Joe-Hoe bij de ingang van het SJG. Samen met haar oma kwam ze naar het ziekenhuis om een ochtend met Dokter Joe-Hoe mee te lopen. Het werd een vrolijke en gezellige ochtend met allerlei grappen en grollen.

Echte clown

Allereerst werd Saartje door Dokter Joe-Hoe meegenomen naar een kantine, om zich klaar te maken voor een ronde op de kinderafdeling. Daarna kreeg ze een dokterstas en een koffertje met verschillende attributen, waaronder een toverstaf. Hiermee kan ze nog veel kinderen en volwassenen aan het lachen maken!

Dokter Joe-Hoe is onder de indruk van Saartje en vindt haar nu al een echte clown. Dat ze allebei genoten hebben van deze ochtend mag duidelijk zijn.