Drive-in stembureau ingericht op St. Jobplein

Morgen vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Je kan dan tevens stemmen voor het waterschap. Om het stemmen zo makkelijk mogelijk te maken heeft de gemeente Weert weer een drive-in stembureau ingericht.

Dus als je morgen snel vanuit de auto, vanaf de fiets of vanaf het paard wil stemmen dan kan dat op het St. Jobplein in Weert. Op het parkeerterrein van Winkelcentrum Leuken staat een grote witte tent. In deze tent kun je jouw stem uitbrengen. Ideaal als je onderweg bent of een boodschap wil doen. Je kan dan meteen jouw politieke boodschap achterlaten.

Vergeet niet om je stembiljet en legitimatie mee te brengen. Het rode potlood krijg je op locatie in bruikleen. Het drive-in stembureau is open op 15 maart 2023 van 7.30 tot 21.00 uur.

Mobiel stembureau

Er rijdt ook weer een mobiel stembureau door Weert. Dit stembureau staat gedurende de dag op meerere locaties. Vanaf 6.15 uur kun je hier al stemmen, bij het station. Alle locaties en tijdstippen kun je vinden via: https://www.weert.nl/waar-kunt-u-stemmen. Hier vind je ook de locaties van de andere stembureau’s.

Handige websites

Ben je er nog niet aan uit? Vul dan bijvoorbeeld de stemwijzer in. Dat kan via: stemwijzer.nl. Voor het waterschap kun je ook gebruik maken van: mijnstem.nl.

Alle informatie over de verkiezingen in de gemeente Weert kun je bekijken via: https://www.weert.nl/verkiezingen.