Flinke blikschade na kop-staart botsing op N280 bij Baexem

Baexem – Op de N280 tussen Roermond en Weert heeft donderdag rond 19.10 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde in de richting van Weert naar Roermond. Net voor de kruising met de Paalweg / Reijndersstraat ging het mis. Er vond een kop-staart botsing plaats waarbij twee auto’s bij betrokken raakten.

Een bestuurster werd medisch onderzocht in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere betrokken bestuurster kwam met de schrik vrij.

De twee betrokken auto’s hadden flinke schade opgelopen. De N280 werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer omdat een van de auto’s midden op de weg tot stilstand was gekomen. De twee voertuigen zijn afgesleept door een berger. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.