Huttenbouwspektakel in Budel komt er weer aan

Foto door Bart Lijten

Budel – De eerste lading hout is onderweg, dozen met spijkers staan klaar en de organisatie heeft er al heel veel zin in. Over twee maanden mag er weer getimmerd worden op Sportpark Budel!

Timmerdorp

Op 27 en 28 mei verrijst er tijdelijk een compleet nieuw dorp in Cranendonck. Alle kinderen uit de regio mogen samen met hun vriendinnetjes, vriendjes, papa’s en mama’s namelijk een timmerdorp uit de grond komen stampen op het Huttenbouwspektakel.

Er wordt niet alleen maar getimmerd op dit unieke evenement. Op het zaterdagprogramma staat nog veel meer, zoals een avonturentocht, livemuziek en een gezellig kampvuur. En na een overnachting in het timmerdorp is het zondag tijd voor de uitreiking van de felbegeerde Huttenbouw Wisseltrofee: de prijs voor het team met de mooiste hut.

Inschrijven

De ticketverkoop start komende zaterdag, 25 maart, om 12.00 uur. Wil jij het spektakel dit jaar niet missen? Schrijf je team dan meteen in, want de vorige editie was uitverkocht! Tickets kosten € 10,- inclusief avondeten en ontbijt. Meer informatie en de ticketshop vind je op de website van Jong Nederland Budel-Schoot: jnbs.nl.

Gratis hout

Na afloop van het evenement mag iedereen ‘s middags het hout van de hutten komen ophalen. Ideaal om thuis ook een hut te bouwen, stoere meubels te maken of kampvuur te stoken.