Leerlingen RICK presenteren muziek en beeldende kunst in Stramproy

Maak je klaar voor een bruisende presentatie op 11 maart om 14.30 uur in De Zaal in Stramproy. Leerlingen van RICK laten zien wat zij de afgelopen tijd hebben geleerd op de gitaar, trompet, saxofoon, piano, het keyboard, slagwerk en met tekenen en schilderen.

RICK’s presentatie belooft een inspirerende middag te worden waarbij je kunt genieten van diverse kunstdisciplines. Het gevarieerde programma wordt verzorgd door leerlingen van Jitse Zonneveld, Marc Kocken, Ankie Mofers, Sylvia Berghs, Els Maes, Patrick Vlassak en Ruud Smeets. De toegang is gratis.

RICK biedt amateurtalent een podium om te stralen en groeien. Professionele docenten en coaches verzorgen samen ruim 100 workshops en cursussen, afgestemd op ieders niveau, talent en ambitie. Muziek, dans, beeldend, fotografie, theater of taal; zelfs een mix is mogelijk. RICK laat grenzen vervagen. Door kunstdisciplines met elkaar te verbinden en van elkaar te leren, ontstaan de mooiste creaties.