Lenteconcert Fanfare St. Willibrordus Stramproy

Archieffoto Fanfare St. Willibrordus

Stramproy – Op zondag 26 maart zal Fanfare St. Willibrordus uit Stramproy zich presenteren tijdens een Lenteconcert. Onder leiding van dirigent Bart Partouns zal de fanfare muziek van meerdere genres laten horen, waardoor iedereen in het publiek aan zijn of haar trekken zal komen.

Gastorkest

Als gastorkest zal na de fanfare de Koninklijke Harmonie Lentekrans uit Linne van zich laten horen, onder leiding van Jos Simons. Ook deze muzikanten bieden een zeer gevarieerd programma aan in dit voor hun speciale jaar, waarin ze hun 150-jarige jubileum vieren. Een aanrader voor iedere liefhebber van blaasmuziek dus!

Praktische informatie

  • Datum: zondag 26 maart 2023
  • Locatie: De Zaal, Mariastraat 1 in Stramproy
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Entree: gratis