Laatste kans om je in te schrijven voor het Cultureel Lint

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd

Heb jij je al ingeschreven voor hét evenement voor lokaal cultureel talent? Je kunt je nog tot en met 16 maart aanmelden: www.cultureellint.nl/aanmelden.

Doe mee!

Woon je in de regio Weert en hou je je bezig met kunst en cultuur? Zing, dans, film, schilder of boetseer je? Schrijf je poëzie, speel je in een band of ben je singer-songwriter? Of ben je misschien lid van een koor, toneelvereniging, harmonie of dansgezelschap? Dan is dit je kans om jezelf te presenteren aan een groot publiek. Deel het vooral met je (culturele) omgeving zodat we weer kunnen uitkijken naar een breed georiënteerd cultureel aanbod!

Voor de koren

Het belooft een cultureel weekend te worden, want dit jaar organiseren samenwerkende koren ook weer een Korennacht. Dit op 24 juni, de avond voor Cultureel Lint. Op verschillende locaties in het centrum van Weert verzorgt ieder koor tussen 19.00 en 22.00 uur twee of drie optredens. De avond wordt afgesloten met een kort gezamenlijk optreden. 

Het is aan elk koor om zelf een keuze te maken, naar welk evenement de voorkeur gaat. Als koor ben je ook bij beide evenementen welkom. Heb je jouw koor al aangemeld bij Cultureel Lint en wil je bij nader inzien toch liever op de Korennacht optreden? Meld dit dan bij Cultureel Lint via [email protected] en dan annuleren wij het optreden. Aanmelden voor de Korennacht doe je via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie