Morgen gedeeltelijke zondagsdienst in SJG Weert

Tijdens de landelijke actiedag van ziekenhuizen op donderdag 16 maart gaan medewerkers actie voeren voor een betere cao. Ook in SJG Weert wordt actie gevoerd. Een aantal afdelingen werkt tijdens de actiedag als op zondag. Wat betekent deze actiedag voor jou?

Afspraak

Niet alle afdelingen doen mee aan de actiedag. Zo zijn bijvoorbeeld de meeste poliklinieken gewoon geopend. Is de actie van invloed op een afspraak die jij hebt staan, dan neemt het ziekenhuis zelf contact met je op voor het verplaatsen daarvan. Je hoeft geen actie te ondernemen.  

Bloedprikken 

Afspraken om bloed te prikken op 16 maart gaan gewoon door. Dit geldt zowel voor afspraken in het priklaboratorium in het ziekenhuis als bij de priklocaties in de regio.    

Medische beeldvorming

Afspraken voor röntgen- of ander beeldvormend onderzoek op 16 maart gaan niet door. Je wordt gebeld voor het verplaatsen van de afspraak.

Patiëntenzorg

De zorg voor opgenomen patiënten gaat gewoon door, evenals de oncologische zorg. Alle spoedzorg in het ziekenhuis gaat altijd door. Naast spoedoperaties geldt dit dus ook voor spoedopnames en een bezoek aan de SEH.

Als je niets hoort, gaat je afspraak gewoon door. Zelf bellen is dus niet nodig.