Muurvector Liberation Route Europe geplaatst bij Daatjeshoeve

Nederweert – Op woensdagmorgen 29 maart heeft Giel Polman, directeur van Limburg Marketing, een informatiebijeenkomst gehouden bij Huyskamer Daatjeshoeve aan de Heugterbroekdijk. Tijdens de bijeenkomst vertelde Polman over de Hiking Trail door Limburg en hoe ondernemers daarbij kunnen aanhaken en ervan kunnen profiteren.

Na Polman sprak Peter Kruk van de Liberation Route Europe en gaf een presentatie over het ontstaan van het project en kondigde verdere verbeteringen van de route aan. Onder de aanwezigen waren ook Johan Bloemers en Niek Hendrix van de Stichting Luchtoorlog 1939-1945, die een permanente expositie over vliegtuigcrashes tijdens de Tweede Wereldoorlog runnen in een aparte ruimte in Huyskamer Daatjeshoeve.

Na de bijeenkomst konden de aanwezigen de expositie bezichtigen en vragen stellen. Vandaag werd er een muurvector geplaatst naast de ingang van Daatjeshoeve. Deze vector, ontworpen door architect Daniel Liebeskind, is toegekend door de Liberation Route Europe.