Boek ‘Namen en Bijnamen… Stramproy’ verschijnt zaterdag

Algemeen Dorpen Stramproy Weert Reageer 2 min. leestijd

Aanstaande zaterdag 1 april zal om 13:00 uur het eerste exemplaar van het boek “Namen en Bijnamen… Stramproy” officieel worden gepresenteerd in Gemeenschapscentrum De Zaal aan de Mariastraat te Stramproy.

Het boek, bestaande uit 618 pagina’s en vol met foto’s van gezinnen, huizen en kwartierstaten, is het resultaat van een enorme klus waarbij Ad Maes en Bèr Geelen gebruik hebben gemaakt van een adressenlijst uit 1954.

Tijdens een tentoonstelling in november vorig jaar hebben honderden mensen al een voorproefje van het boek kunnen inzien. Het enthousiasme was groot en meer dan 600 mensen hebben het boek al in de voorverkoop besteld.

Intekenaren kunnen komende zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur het boek komen afhalen in Gemeenschapscentrum De Zaal aan de Mariastraat 1 te Stramproy. Het boek kost €37,50 en er is maar één druk beschikbaar, dus op=op. Ben je vergeten in te tekenen maar wil je toch graag het boek aanschaffen? Kom dan naar De Zaal in Stramproy op zaterdag en wees er op tijd bij.

Vanaf maandag 3 april zijn de overgebleven exemplaren alleen nog verkrijgbaar bij drogisterij Aendekerk, gevestigd op Kerkplein 12. Zorg dat je niet achter het net vist en haal jouw exemplaar van dit bijzondere boek op tijd op!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie