Spaaractie Bospop krijgt vervolg bij Albert Heijn Heerschap winkels

Ook dit jaar kunnen klanten van Albert Heijn Heerschap sparen voor korting op een dagticket voor Bospop. De 41e editie van dit ouderwets gezellige festival in Weert vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 juli. 

Samenwerking 

Bospop en Albert Heijn Heerschap zijn enorm trots dat deze unieke samenwerking voor de derde editie op rij plaatsvindt. “Wij zijn zeer verheugd om de muzikale handen met Albert Heijn Heerschap weer ineen te slaan en kijken uit naar een mooie 41e editie van Bospop.” aldus Peter Verkennis, voorzitter Stichting Bospop. 

Simply Red, Racoon en Rag’n’Bone man De organisatie van het festival heeft al veel grote namen bekendgemaakt. Naast bovenstaande namen zijn ook Nile Rodgers, Zucchero, Di-rect en de Limburgse band Rowwen Hèze van de partij. Meer informatie en de gehele line-up vind je op www.bospop.nl

Sparen bij Albert Heijn Heerschap Om de toegang voor lokale bezoekers laagdrempelig te houden kan van 13 maart tot en met 23 april 2023 bij alle Albert Heijn Heerschap winkels in Heythuysen, Nederweert en Weert gespaard worden voor €17,50 korting op een Bospop dagticket naar keuze. Spaarkaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende winkels. 

Bij iedere €20,- aan boodschappen ontvangen klanten een spaarzegel. Gedurende de spaarperiode zijn er ook speciale promotieproducten waarbij de klant een extra zegel ontvangt. Van 20 maart tot en met 30 april kun je met een volle spaarkaart een dagticket kopen bij de Albert Heijn Heerschap winkels waar de korting direct verrekend wordt. Als klant kies je zelf voor welke dag jij het dagticket koopt. 

Wees er snel bij want op=op, er wordt een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld.