SV Laar 1 is weer een stapje dichterbij

Algemeen Sport WdGlab Weert Reageer 1 min. leestijd

Met een variant op een beroemde uitspraak van de Engelse voetballer en BBC commentator Gary Lineker zou je kunnen zeggen: ”Voetbal is een simpel spel. Tweeëntwintig mannen jagen 90 minuten lang op een bal en uiteindelijk winnen die van de SV Laar 1.” Althans dat zou je kunnen zeggen van de wedstrijden tegen Sparta ’18 en Blerick die Laar pas in de verlenging naar zich toe trok.

Tegen het Veldense IVO ging het, hoewel Laar enkele basisspelers miste, iets makkelijker. In een niet al te beste wedstrijd opende Stijn Jacobs na een minuut of twintig de score. Na een minuut of vijf was het al weer gelijk toen, door een slordigheid van een Laar verdediger, een IVO–aanvaller de bal over de ver voor zijn doel staande keeper Mike Betting schoot.

In de laatste 20 minuten van het duel besliste Laar 1, door doelpunten van Stijn Jacobs en Jurre Neijnens, het duel in zijn voordeel en kwam weer een stapje dichter bij de titel, vooral omdat concurrent Merefeldia gelijk speelde en nu op een achterstand van 15 punten staat.


Een bijdrage met foto’s van Jan Lemmen     

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie