Theater, heerlijk eten en lekkere drankjes bij Theater de Huiskamer

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd
Sfeerimpressie Theatercafe van Theater de Huiskamer

Een avond met volwaardig theater, heerlijk eten en lekkere drankjes. Voorheen de ‘Mysterie Show’ nu omgedoopt tot ‘Smakelijk Theater’. Bij Theater de Huiskamer zijn ze er weer helemaal klaar voor.

Wat staat je te wachten?

Theater de Huiskamer heet jou van harte welkom in haar unieke theater aan de Wilhelminasingel te Weert. De avond begint om 18.30 uur. Tijdens het wachten op de show zorgt een welkomshapje en drankje voor enige afleiding maar het is toch rumoerig. Niemand weet wie er om 19.00 uur op het podium staat. Ideeën en namen worden door de gasten uitgewisseld en gedeeld….. het kan namelijk  zomaar Theo Maassen of een andere bekende cabaretier zijn. Maar gegarandeerd altijd zeer vermakelijk. Dan komt het verlossende antwoord… de show gaat beginnen in de gezellige theaterzaal op de eerste verdieping.

Verrassingen

“Smakelijk Theater” is een heerlijke belevenis en zit vol verrassingen. Na de voorstelling van ongeveer 1,5 uur daal je de trap weer af naar het knusse theatercafé. De gasten wisselen alvast de beste grappen met elkaar uit en zoeken naar de gereserveerde plek aan één van de gedekte tafels. Langzaam melden zich de andere tafelgasten en na een kort voorstelrondje worden verhalen uitgewisseld en wordt de cabaretshow opnieuw beleefd. Het gezamenlijke avontuur geeft voldoende gespreksstof tijdens het heerlijke drie gangen verrassingsdiner gemaakt door de vrijwilligers van Theater de Huiskamer. Met enig geluk kan het zijn dat de artiest nog een tafelrondje maakt.

Om de avond goed af te sluiten gaat iedereen nog even terug naar de theaterzaal voor een heerlijke kop koffie met een borrel. Men neemt afscheid van de nieuwe kennissen, wisselt telefoonnummers uit en spreekt af elkaar binnenkort weer te treffen. Misschien wel bij de volgende editie van Smakelijk Theater of een van de andere shows in Theater de Huiskamer.

Heb je al trek gekregen? De eerste avond van Smakelijk Theater is op 24 maart 2023. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via de website van Theater de Huiskamer: https://www.theaterdehuiskamer.nl/event/mystery-theateravond-cabaret/. Wees snel, want op = op.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie