Theatervoorstelling speciaal voor vrijwilligers en mantelzorgers

Algemeen Nederweert Regio Weert Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Irene van Wel

Vrijwilligers en mantelzorgers die werkzaam zijn op het gebied van zorg en welzijn in de gemeente Cranendonck, Nederweert en Weert zijn uitgenodigd voor een tweetal speciale theatervoorstellingen onder de veelzeggende titel ‘ZorgSamen’.

De voorstellingen worden gehouden op zaterdag 11 maart in het Munttheater in Weert. Zo’n zestig jeugdige talenten uit de regio treden op met een voorstelling vol muziek, zang, dans en zelfs enkele goocheltrucs. De bekende entert(r)ainer Richard de Hoop presenteert het geheel.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen zich nog aanmelden via [email protected].

In het zonnetje zetten

De organisatie is in handen van een werkgroep bestaande uit coördinatoren van Punt Welzijn, Toon Hermans Huis Weert, Franciscus Hospice Weert, Stichting Land van Horne, SJG Weert en Cordaad Welzijn. Alle vrijwilligers en mantelzorgers binnen zorg en welzijn hebben een speciale uitnodiging voor de voorstellingen gekregen. De organisaties willen daarmee enerzijds de huidige vrijwilligers en mantelzorgers bedanken en in het zonnetje zetten en anderzijds nieuwe vrijwilligers en mantelzorgers werven en enthousiast maken.

Samenwerken en verbinden

Initiatiefneemster Bertien Nijnens van het Toon Hermans Huis Weert: “Voor veel organisaties zijn vrijwilligers en mantelzorgers heel erg belangrijk. We kunnen niet zonder. En dat zal alleen nog maar meer worden. We zullen in de nabije toekomst nog meer samen voor elkaar moeten zorgen. Dat is niet erg. Het is heel dankbaar werk en het levert je ontzettend veel op. Daar willen we met deze theatervoorstelling nog eens extra de aandacht op vestigen. Het centrale thema is samenwerken en verbinden. Daarom is het ook zo fijn te zien dat aan deze voorstelling bijna alleen maar jonge en vaak nog onbekende regionale talenten tussen de 18 en 30 jaar belangeloos meewerken. Immers van hen zal in de toekomst afhangen of we samen de toenemende vraag naar vrijwilligers en mantelzorgers kunnen invullen”.   

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie