Vijfde editie van het SV Laar het 7 tegen 7 toernooi op het Laarderveld

Op zaterdag 1 juli vindt de vijfde editie van het SV Laar het 7 tegen 7 toernooi plaats op het Laarderveld. Het toernooi begint om 12:30 uur, maar de deuren gaan al om 12:00 uur open. Er is ruimte voor maximaal 32 teams, dus geïnteresseerden wordt aangeraden om zich snel in te schrijven.

Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt 60 euro per team. Maar liefst 50 euro hiervan zal worden uitgereikt aan consumptiebonnen voor de winnende teams. Bij een volledige bezetting betekent dit dat er in totaal een consumptiepot ter waarde van 1600 euro valt te winnen. De prijzen zullen worden verdeeld onder de winnaars van verschillende niveaus en de penaltybokaal. Talent is geen must, iedereen is welkom om deel te nemen.

De dag zal worden afgesloten met een spetterend eindfeest. Vorig jaar beleefde John Tana op het Laarderveld zijn grote doorbraak, dus wie weet wat er dit jaar voor verrassingen te wachten staan. Meer details over het eindfeest volgen nog.

Inschrijven met je team kan via de website www.7tegen7.com.