Pand aan de Houtstraat maakt ruimte voor nieuwbouw

Algemeen Weert 5 reacties 1 min. leestijd

In opdracht van Koper Oranje Veste B.V. is Spierings Sloopwerken B.V. gestart met de gedeeltelijke sanerings- en sloopwerkzaamheden van het pand aan de Houtstraat 15-17 in Weert. Dat meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij via Facebook.

Eind februari werd het complex voor herontwikkelingsdoeleinden verkocht aan Koper Oranje Veste B.V. Het complex heeft een omvang van circa 4.267 m² met aangrenzende bedrijfswoning en is gelegen op een perceel van 8.930 m². Het achterste gedeelte van de huidige bebouwing zal een update krijgen en worden verduurzaamd. Aan de voorzijde zal vervangende nieuwbouw gesticht worden ter grootte van 755 m² kantoorruimte en 2.000 m² bedrijfsruimte.

Een deel van deze nieuwbouw, namelijk het volledige kantoordeel alsmede 1.500 m² bedrijfsruimte en 1.500 m² buitenterrein, is inmiddels verhuurd aan Vebego Groen Participatie B.V.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
5 reacties