Voorjaarsmarkt Nederweert geannuleerd wegens slechte weersvoorspelling

Algemeen Nederweert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (fotoplanner)

Nu de lente officieel is begonnen hopen we massaal op zonnig weer, maar helaas ziet de weersverwachting er vrij treurig uit. Dat heeft de organisatie van de voorjaarsmarkt in Nederweert, die gepland stond voor aanstaande zaterdag 25 maart, doen besluiten deze te annuleren.

De organisatie, Sevriens Markten, geeft aan zo’n besluit weloverwogen te nemen. Zo werd er onder andere gedacht aan de ondernemers en standhouders die in de regen hun stand moeten opbouwen en vervolgens een groot deel van de dag in nat en guur weer moeten staan. Dat terwijl er naar alle waarschijnlijkheid minder bezoekers op de markt afkomen. Ondertussen ondervindt een aantal van de standhouders mogelijk wel schade door natgeregende en doorweekte handel die onverkoopbaar is geworden.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie