Vrouwen BAL winnen van Bemmel

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto BAL dames (door Jos van Moorsel)

Afgelopen weekend namen de vrouwen van BAL het op tegen Lecdetec uit Bemmel. De wedstrijd werd een heuse nagelbijter waarin twee belangrijke punten in de race voor plaatsing van de play-offs werden gepakt.

Vanaf minuut 1 werd er hard gewerkt en gevochten voor elke bal. De hele wedstrijd ging gelijk op en via de kwartstanden 14-12, 29-28 en 43-44, was het Fleur Berben die de namens BAL de winnende score maakte: 58-57.

Marit Arts en Sydney Clayton waren met ieder 14 punten topscorers bij BAL. Sydney pakte daarnaast 12 rebounds.

Coach Jorrick Cyeyghton kijkt tevreden terug op de wedstrijd: “We hadden onszelf als doel gesteld de reboundrace te winnen en dat lukte. Ook hebben we een paar keer andere situaties geprobeerd, wat goed uitpakte. We speelden weer als team en dan zie je dat we goede dingen kunnen doen.” Door deze overwinning blijven de dames in de race voor een plaats in de play-offs.

Zaterdag a.s. reizen de dames af naar Haren waar ze het om 19.30 uur opnemen tegen Martini Sparks.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie