Wie krijgt dit jaar de gouden, zilveren of bronzen Lambieck?

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Onder het motto “‘t És bést lollig um ’ne kieër ‘t kaof te zeen” worden op zondag 19 maart vanaf 15.00 uur bij de SooS in Weert voor de 43ste keer de gouden, zilveren en bronzen Lambieck uitgereikt.

Ieder jaar reikt Stichting Lambieck Knoup Wieërt deze beeldjes uit aan mensen die afgelopen jaar de stomste streek hebben meegemaakt. Ook wordt deze middag de nieuwe Jan van de Croeëndrager gehuldigd, een eretitel voor iemand die zich belangeloos heeft ingezet voor de Weerter samenleving. Dit jaar zal deze worden uitgereikt aan Tjeu Verkennis.

Ieder jaar kiest de Lambieck Knoup een goed doel uit Weert en omstreken en probeert de Knoup zoveel mogelijk geld binnen te halen voor dit goede doel. Dit keer gaat het opgehaalde bedrag naar “Stichting De gewoonste zaak van Weert”, die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden vanuit het hart in werk en/of dagbesteding en faciliteren in het aangaan van (nieuwe) contacten.

Tijdens deze middag vol humor zijn er tevens optredens van Mark Gruijthuijsen en Stefan Wolter. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis en voor niks.

Dus laat je verrassen door de stomme streken van de Weertenaren en kom op zondag 19 maart rond de klok van 3 uur naar de SooS op de Markt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie