Zondag 16 april: open dag bij Cwartier

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Het begon in 2014 met een gevoel. En dat gevoel klopte, zo mogen we acht jaar later vaststellen. Cwartier voegt iets toe aan de binnenstad, iets wat er in Weert nog niet was: reuring, creativiteit en nieuw leven.

Daar zijn ze trots op en dat laten ze graag zien. Daarom nodigen ze jou uit voor de open dag op zondag 16 april Tussen 13:00 en 16:00 uur kun je ervaren hoe het oude stadhuis is veranderd van een leeg gebouw in een creatieve broedplaats. Een bonte mix van 90 zzp’ers en kleine bedrijven en organisaties die elkaar onder één dak ontmoeten, inspireren en versterken. De toekomst van het pand mag dan ongewis zijn, het concept (work-shop-enjoy) heeft z’n waarde ruimschoots bewezen. 

Tijdens de open dag geven ze je een inkijkje in de wereld van Cwartier. Aan creatieve geesten en inspirerende verhalen geen gebrek deze middag. Aan vertier evenmin. De hal beneden is ingericht als horecaplein met een conceptstore market, live muziek en diverse lekkernijen. Voor de kinderen hebben ze een heuse fotospeurtocht uitgezet. Na afloop staat er op de vide op de eerste verdieping een drankje klaar. Een mooi moment om het zelf gebrouwen delicatesse te proeven: een vers getapt Cwartierbiertje. 

Je zult het ervaren: Cwartier leeft. Sterker nog: wat negen jaar geleden nog leeg en troosteloos was, ademt aan alle kanten. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie