Stichting Groen Weert organiseert fietstocht op tweede paasdag

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Molenakker | Foto door Stichting Groen Weert

Op tweede paasdag, maandag 10 april, organiseert Stichting Groen Weert een fietstocht door het mooie Weerterland. De tocht is 25 of 35 kilometer lang en loopt door maar liefst zeven wijken en vier dorpen.

Het startpunt is aan het einde van de Doolhofstraat in Wijkpark De Weijer, maar dit jaar kan je ook starten vanaf De Boberden 2 in Stramproy. Je kan tussen 13:00 en 14:00 uur starten en bij het startpunt ontvang je een routebeschrijving met een kaartje van de tocht. De route is ook te volgen in de browser van jouw smartphone en er is een GPX-bestand te downloaden voor gebruik in jouw navigatie-app.

Kleine bijdrage

De kosten bedragen € 3,00 en zijn inclusief een consumptie op een locatie halverwege de route waar je een pauze kunt inlassen. Op de routebeschrijving wordt aangegeven waar de mooiste bomen staan en worden enkele historische feitjes beschreven. Kortom, kom op tweede paasdag gezellig fietsen met Stichting Groen Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie