50ste en tevens laatste vlooienmarkt van harmonie in Altweerterheide

Algemeen Uitgaan Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Update – Op zondag 23 april vindt de 50e vlooienmarkt plaats van de Harmonie van het Heilig Hart in Altweerterheide. Deze editie is tevens de laatste die door de harmonie wordt georganiseerd.

Het wordt voor de harmonie steeds lastiger om de vlooienmarkt te organiseren. Men prijst zich gelukkig dat er in het dorp voldoende opslagcapaciteit aanwezig is, maar de regelgeving van de (lokale) overheid maakt het voor hen steeds lastiger. De procedures zijn omslachtiger en vooral ook duurder. Het vinden van vrijwilligers die het hele jaar door actief zijn voor de vlooienmarkt is ook niet meer zo makkelijk. De harmonie blijft wel boeken- en platenmarkten organiseren en de eerstvolgende is op 16/17 september.

Voor de laatste vlooienmarkt is de entreeprijs verlaagd naar €1,00 en gelden er bijzondere acties in het laatste uur. Iedereen is welkom om te komen en nog een laatste keer leuke spullen tegen een lage prijs te scoren.

De locatie van de vlooienmarkt is De Paol, Bocholterweg 136. De vlooienmarkt begint zo dadelijk om 13:00 uur. Meer informatie: https://www.facebook.com/harmonievanhetheilighart/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties