Boris Meessen voorgedragen als kandidaat-wethouder CDA Nederweert

Nederweert – Op 21 maart heeft Robert ten Kate om persoonlijke redenen per direct zijn werk als wethouder van de gemeente Nederweert neergelegd. Het CDA Nederweert draagt Boris Meessen (32) voor als nieuwe wethouder namens de partij. 

Na een zorgvuldige procedure heeft de fractie van het CDA Nederweert het besluit genomen om Boris Meessen uit Weert voor te dragen als wethouder van de gemeente Nederweert. Fractievoorzitter Antoine Hekers: “Met Boris Meessen kiezen we voor een besluitvaardig en doortastend persoon met ruime ervaring binnen de overheid. Hij heeft kennis van zaken en beschikt over een relevant netwerk voor Nederweert. Met ervaring als onder andere bestuursadviseur van het college van Gedeputeerde Staten, maar ook zijn ervaring bij defensie en uitzending naar Uruzgan, hebben we er alle vertrouwen in dat hij van toegevoegde waarde is voor de inwoners van Nederweert, het gemeentebestuur en de regio.”

Boris Meessen: “Ik ben vereerd dat ik door het CDA Nederweert als kandidaat-wethouder ben voorgedragen. Ik zie ernaar uit samen met de gemeenteraad en het college van B&W voor de inwoners, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke partners in de gemeente Nederweert aan de slag te gaan!”

In het belang van de continuïteit van het bestuur wordt ernaar gestreefd om Boris Meessen tijdens de raadsvergadering van dinsdag 18 april te installeren in zijn nieuwe functie.