Cwartier geniet na van een geslaagde open dag

Afgelopen zondag 16 april openden de ondernemers, bedrijven en organisaties uit het Cwartier hun deuren voor belangstellenden. Tussen 13.00 en 16.00 uur konden bezoekers met eigen ogen zien hoe het oude stadhuis van een leeg gebouw is getransformeerd in een creatieve broedplaats.

Van conceptstores tot ruimtes voor sport en ontspanning, kantoren en eetgelegenheden – het Cwartier bruist. Dat was goed te merken tijdens de drukbezochte open dag. Zowel jong als oud vermaakte zich deze middag uitstekend. Met livemuziek, een drankje, lekkere hapjes, marktwinkeltjes, een fotospeurtocht voor de kinderen en vooral heel veel inspirerende verhalen.

Wat een top dag!! Wat is het leuk om te zien dat zo veel mensen interesse hebben in wat er allemaal bruist bij ons binnen!! Heel erg bedankt namens iedereen van Cwartier. Wij genieten nog even na van deze fantastische middag!!

Cwartier

De bonte mix van zzp’ers, kleine bedrijven en organisaties die zich onder het dak van het Cwartier verzameld heeft kijkt dan ook terug op een geslaagde dag. Dat het Cwartier iets toevoegt aan de Weerter binnenstad, dat is inmiddels ruimschoots bewezen. Bekijk hieronder een sfeerreportage.


Fotobijdragen van Carlo van Hout en Theo Van de Winkel