Dagbesteding in Keenterhart

Samenwerking tussen PSW (gehandicaptenzorg), Punt Welzijn en Land van Horne (ouderenzorg).

Sinds 14 maart is er in het Keenterhart een nieuw dagbestedingsproject gestart. Het is een samenwerking tussen PSW (gehandicaptenzorg), Punt Welzijn en Land van Horne (ouderenzorg). Samen de dag doorbrengen, participeren en aansluiten bij de activiteiten die in het wijkgebouw worden aangeboden, is leidend voor dit project.  

Het doel van dit project in het kunnen bieden van een zinvolle daginvulling voor iedere individuele deelnemer, kijkend buiten de kaders van traditionele dagbesteding. Door het bundelen van elkaars kennis en krachten, kan er zorg en begeleiding geboden worden op maat.

Op dinsdag en donderdag vindt de dagbesteding plaats, ontvangst tussen 09:30-10:00 uur en eindigt tussen 15:30-16:00 uur, maar andere tijden zijn bespreekbaar.  De middagmaaltijd wordt verzorgd en voor deelnemers die niet zelfstandig naar de locatie kunnen komen, wordt vervoer georganiseerd. Spreekt het project u aan? Zou u eens een kijkje willen komen nemen of kent u iemand waar deze vorm van daginvulling bij past? Neem dan vrijblijvend contact op met de begeleiders via 06-28607087 voor meer informatie of kom eens langs voor een bakje koffie. 

Deelname aan dit project kan met een WMO, WLZ of PGB indicatie, bij geen indicatie kunt u op eigen kosten deelnemen. Hebt u vragen over een indicatie neem dan contact op met Land van Horne via 0900-3335555 of [email protected] of met PSW via 0475-474400 of [email protected].