Weer winst voor BAL

Fotograaf: Tessa van Gameren

BAL heeft de derde overwinning in vier wedstrijden gepakt. Na Okapi Aalst en Belfius Mons wonnen ze ook in Brussel.

De toon werd meteen gezet en na vijf minuten spelen was de stand 0-10. Vervolgens kwam Brussel terug en twee keer kwamen ze langszij, maar een voorsprong zat er niet in voor de Belgen. Vanaf 17-17 volgde er een sterke periode van BAL en het verschil was bij rust al 16 punten: 26-42.

Na rust kwam Brussel langzaam dichterbij maar toch wist BAL ze telkens weer van zich af te schudden. Met nog twee minuten te spelen leek het alsnog bijna fout te gaan maar bij een stand van 69-71 schoot Armin Strojil een belangrijke driepunter raak: 69-74. Nog één score voor Brussel en een aantal vrijworpen voor BAL volgden en een mooie, verdiende overwinning voor de mannen was een feit!

Statistieken

  • Punten: Revelinio Tholel 17, Oshean Brathwaite 16
  • Rebounds: Walker Miller 10, Filip Brancovic 8
  • Assists: Oshean Brathwaite 11, Revelinio Tholel 2

Aanstaande zaterdag spelen ze weer een thuiswedstrijd tegen Leuven Bears. De wedstrijd begint om 20:00 uur en kaarten zijn hier te koop: https://balimburg.stager.nl/web/tickets