Deze bands doen mee aan Soulex Battle of The Bands in Budel

Plaats een reactie
Foto via Depositphotos (TarasMalyarevich)

Budel – Op zaterdag 29 april organiseert MV Soulex Battle of the Bands, voorheen bekend als het Open Podium. Hetzelfde concept dus, onder een andere naam. Het evenement vindt plaats in het Zuiderpoortcafé, aan de Sportlaan in Budel. Aanvang is om 20.00 uur en de entree is gratis.

Vijf bands

Uit alle inschrijvingen heeft het bestuur vijf geweldige bands geselecteerd. Dit zijn ze, in willekeurige volgorde:

Mr. Green

Een blues- en rockcoverband uit Tilburg en omstreken met een repertoire in de breedste zin van het woord. De muzikanten kiezen voor nummers die niet al te veel voor de hand liggen en gooien daar hun eigen sausje overheen. Het enthousiasme spat er vanaf en werkt aanstekelijk richting het publiek; het is geen feest als Mr. Green niet is geweest!

Jane Doe

Deze band is geïnspireerd door The Beatles en Led Zeppelin, maar houdt absoluut van het mixen van genres om zo een nieuw concept neer te zetten. Al sinds hun samenkomst schrijven de muzikanten eigen muziek. 

On the Rocks

Deze rock- en bluescoverband uit het zuidoosten van Brabant speelt voornamelijk nummers van de laatste vijftig jaar; van 3 Doors Down tot ZZ top, van Melissa Etheridge tot Sass Jordan en van Van Halen tot Gary Moore. Dit en meer komt allemaal voorbij. 

Middle Green

Middle Green is een jonge pop- en rockband uit Nederweert en omstreken.

MaxiFusion

Deze band speelt melodische rock; zwevende dromerige muziek met een stevig rockelement. Verhalende teksten die sprookjesachtige, mythische tijden beschrijven. Covers komen niet in hun repertoire voor. 

Soulex Wisseltrofee

De bands krijgen ieder een half uur podiumtijd om te strijden voor de Soulex Wisseltrofee en een professionele studio-opname bij Arztic Studio. De winnende band wordt deels gekozen door het publiek. Bezoekers kunnen namelijk via een QR-code op hun favoriete band stemmen. Daarnaast kijkt een door MX Soulex opgestelde jury mee.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie