Einde seizoen voor vrouwen van BAL

Zaterdagavond speelden de vrouwen van BAL hun tweede play-off wedstrijd tegen de vrouwen van Den Helder. De dames van Den Helder stonden al vanaf de eerste minuut in de play-off modus. Dat wil zeggen: zeer fanatiek verdedigen en vechtend voor iedere bal.

De dames uit Weert konden tot de rust redelijk stand houden, het verschil bedroeg toen 13 punten. Het derde en vierde kwart liep het verschil echter snel op. 3-Driepunters van een uitstekend spelende Floor Bohré (zij scoorde 13 punten deze wedstrijd) maakten het puntenverschil echter niet minder. Ook Sydney Clayton verliet het veld met 13 punten. Den Helder won en ging door naar de halve finale (Q1 14-18, Q2 23-36, Q3 34-61, Q4 43-83)

Na het laatste fluitsignaal kwam de ontlading. De dames beseften dat het seizoen voorbij was en de laatste wedstrijd gespeeld. Later in het sportcafé was het, ondanks dat dit de laatste wedstrijd was, super gezellig. De meiden maakten er met z’n allen een feestje van. Een waardige afsluiting van het seizoen.