Feestelijke onthulling spandoek, watertappunt en jeu de boules baan in Luuëkerpârk

Plaats een reactie

Wethouder Lizbeth Steinbach onthult op zaterdag 22 april om 11.00 uur een gigantisch spandoek met zo’n 30 kindertekeningen achter de afvalcontainers aan de Tromplaan op Leuken. Doel van het spandoek is gebruikers van de afvalcontainers op een positieve manier aan te moedigen hun afval in de containers te deponeren, en niet ernaast. Thema’s als ‘Schoon en veilig’ staan hoog in het vaandel bij Wijkraad Leuken. Dit speelse initiatief van de Wijkraad heeft steun gekregen van de gemeente Weert.

Watertappunt

Ook gezond leven en bewegen zijn speerpunten van Wijkraad Leuken. De Wijkraad is dan ook heel blij met de medewerking van de gemeente Weert om een watertappunt te realiseren bij het Luuëkerpârk. Water is gezond. Met een tappunt op een centrale plek in de wijk Leuken kunnen gebruikers van het Luuëkerpârk en voorbijgangers hun flesje of bidon te vullen. Heerlijk verfrissend, vooral op een warme zomerse dag. De wethouder zal de eerste bekertjes water uitdelen op 22 april.

Nieuwe jeu de boules baan

Op verzoek van een aantal ouderen in de wijk heeft Wijkraad Leuken een nieuwe, duurzame jeu de boules baan aangelegd op het Luuëkerpârk; goed in het zicht en gemakkelijk te bereiken. Met een potje jeu de boules door jong en oud zal deze aanstaande zaterdag in gebruik worden genomen.

Uitnodiging

Het Luuëkerpârk is er voor iedereen: om te spelen, picknicken, tuinieren en genieten van de natuur met zijn voorjaarspracht, vogels en insecten. Alle bewoners van Leuken zijn dan ook uitgenodigd voor deze feestelijke ochtend. Voor de kinderen is er een ijskoude traktatie!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie