VC Weert dames 1 speelt voor promotie naar tweede divisie

Algemeen Sport Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd
Foto via Facebook-pagina VC Weert dames 1

Van Hoorn Carbide VC Weert dames 1 heeft de play-off wedstrijden, wedstrijden om te kunnen promoveren naar de tweede divisie, gehaald.

Eerste jaar in de derde divisie

Na 22 wedstrijden in de afgelopen competitie eindigden ze met 65 punten op de tweede plaats en dat in hun eerste jaar in de derde divisie.

Play-off wedstrijden

De play-off wedstrijden worden op zaterdag 29 april gespeeld in sporthal de Klep in Middelbeers. De dames spelen dan één wedstrijd tegen ODI uit Middelbeers (tweede divisie, tiende plaats) en één wedstrijd tegen Donki Sjot uit Den Dungen (derde divisie, tweede plaats). De winnaar van deze minicompetitie handhaaft zich in of promoveert naar de tweede divisie.

Busreis

VC Weert organiseert een busreis richting Middelbeers voor supporters die mee willen. Er geldt een kleine bijdrage van € 5,-. Opgeven kan tot en met maandag 24 april door een mailtje te sturen naar het secretariaat van de vereniging via [email protected].

De bus vertrekt vanaf sporthal Aan de Bron. De vertrektijd volgt per mail aan degenen die zich hebben opgegeven. De eerste wedstrijd begint om 16.15 uur en de laatste om 18.45 uur. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie