Flinke schade na botsing op T-splitsing in Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Budel – Op vrijdagmiddag omstreeks 14:10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval in Budel. Op de T-splitsing Meemortel/Heikantstraat waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

De inzittenden van beide auto’s kwamen met de schrik vrij. Wel werd er een ambulance opgeroepen om de bestuurster van de rode auto medisch te onderzoeken. Na het onderzoek bleek dat de vrouw niet naar het ziekenhuis hoefde.

Beide auto’s liepen flinke schade op door het ongeval. Daarom werd er een berger opgeroepen om de beschadigde auto’s af te slepen.

Om het verkeer veilig langs het ongeval te leiden, werd er door de politie één rijbaan van de Meemortel afgesloten. Het verkeer vanuit de Randweg Oost werd omgeleid via het terrein van tankstation Van Horne. De toedracht van het ongeval is onbekend.

Bekijk een video: https://youtu.be/_3HFwSxG5co

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie