Foto- en gedichtenwedstrijd Limburgs landschap

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Met ons in Weert

In aanloop naar Cultureel Lint 2023 presenteert de organisatie van het evenement een kleurrijke wedstrijd waarbij foto- en dichtkunst samenkomen. Met als thema ‘Limburgs landschap’ wordt het evenement aangevuld met een kleurrijke openbare expositie.

Cultureel Lint

Op koopzondag 25 juni 2023 vindt in Weert de twaalfde editie plaats van Cultureel Lint. Tijdens dit jaarlijkse culturele festival laten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer.

Eén van de geplande activiteiten is een kleurrijke expositie van de ruimte om ons heen: het Limburgse landschap, in woord en in beeld. Dichters en fotografen worden uitgenodigd hun mooiste werken in te zenden. Hieruit zal door het bestuur van stichting Cultureel Lint, bestaande uit (bestuurs)afvaardigingen van de vier professionele culturele instellingen van Weert, een selectie van de mooiste inzendingen worden gemaakt. Het resultaat, een kleurrijk palet waarbij dichtkunst en fotografie samenkomen, zal zichtbaar zijn tijdens de publieke expositie op en rond Cultureel Lint.

Deelnemen

Fotografen én dichters, zowel op amateurniveau als professioneel, krijgen tot 28 mei de gelegenheid de mooiste beelden en teksten van en over het Limburgse landschap in te zenden. Deelnemen kan via www.cultureellint.nl/limburgs-landschap

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie