Berget Lewis, Edsilia Rombley en Lex Uiting komen naar Ell

Berget Lewis - Foto via: Benz Agency

Ell – Op zaterdag 24 juni vindt Something Ell’s in concert plaats. Fanfare Ellona heeft groots uitgepakt. Zo heeft de vereniging o.a. Berget Lewis, Edsilia Rombley én Lex Uiting vastgelegd om er een daverende show van te maken.

Een spectaculaire avond

Het belooft een spectaculaire avond te worden met een geweldige line-up waarbij de eerdergenoemde namen hun opwachting zullen maken. Lex Uiting (met Limburgse roots en bekend van landelijke tv) neemt de presentatie van de avond voor zijn rekening en natuurlijk mag zijn bekende repertoire deze avond ook niet ontbreken. Edsilia Rombley, Berget Lewis (bekend van o.a. Ladies of Soul) en Linda Smeets (met lokale roots) maken de avond compleet en gaan gegarandeerd zorgen dat het dak eraf gaat. Ook zullen een aantal muzikale talenten uit zangschool Zang en Co van Linda Smeets hun zangkunsten ten gehore brengen aan het grote publiek.

De avond is natuurlijk niet compleet zonder Eller backing vocals en een spetterende dansshow van D.H. Dansstudio. Fanfare Ellona zal de muzikale begeleiding verzorgen. De avond zal worden afgesloten met een knallende afterparty verzorgd door DJ’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof (bekend van NPO Radio 2).

Tickets

Tickets zijn beschikbaar via somethingells.nl (op = op). De feestlocatie is ‘Achter de Fuus’ op de Hoogstraat in Ell.