Kettingbotsing met Belg, Nederlander en twee Duitsers op N273 bij Ittervoort

Ittervoort – Op zaterdagavond rond 18:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een verkeersongeval op de Napoleonsweg (N273) bij Ittervoort.

Vier personenauto’s waren betrokken bij een kettingbotsing in de rijrichting van Grathem naar Ittervoort, vlak voor de kruising met verkeerslichten. Bij het ongeval waren een Belgische, Nederlandse en twee Duitse auto’s betrokken.

Een persoon werd in een ambulance medisch onderzocht, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie was ter plaatse om te ondersteunen bij de afwikkeling van het ongeval. Gelukkig was er weinig verkeershinder omdat het niet druk was op de weg.

Er werd een berger opgeroepen om de auto’s af te slepen, maar dit bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Nadat de gegevens waren uitgewisseld, konden de betrokkenen zelf naar een garage rijden voor eventuele reparaties. De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.