Cheque ‘Wien & Kien’ avond overhandigd aan Huntingtoncentrum

Het Huntingtoncentrum van Land van Horne in Weert heeft zaterdag een cheque ter waarde van € 2.750,- ontvangen van de Ladies Circle Weert. De donatie is opgehaald tijdens de Wien & Kien avond op 18 maart j.l.

Bij de overhandiging waren vijf leden van de Ladies Circle Weert aanwezig. Als bedankje voor de donatie ontvingen de dames een handgemaakte kaart.

Terwijl er met de mensen van de woongroepen werd gepraat, genoten de aanwezigen van een stuk taart en een kopje koffie. De donatie zal worden gebruikt voor activiteiten binnen de Huntington woongroepen, zowel voor de dagopvang als voor de bewoners van de zorgafdeling.

De woongroepen van het Huntingtoncentrum bieden een veilige en beschermde omgeving aan mensen met de ziekte van Huntington. De groepen zijn bedoeld voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en de zorg en ondersteuning nodig hebben die deze woongroepen kunnen bieden.

De donatie van de Ladies Circle Weert zal worden gebruikt om activiteiten te organiseren die bijdragen aan het welzijn van de bewoners van de woongroepen.

Recent werd nog bekend gemaakt dat het ministerie van VWS de kwalificatie regionaal expertisecentrum heeft toegekend aan het Huntingtoncentrum in Weert.