KVW Leuken gaat dit jaar ‘op safari’

Foto via Depositphotos (jovannig)

Het is weer zo ver: de aanmeldingen voor KVW Leuken zijn gestart. Zowel kinderen als begeleiders kunnen zich via de website aanmelden om de komende zomer samen een leuke week te beleven.

Op safari

Het thema van dit jaar is ‘Op Safari’. Binnen dit thema wordt er voor de jeugd een week vol spelletjes en plezier georganiseerd. De kindervakantieweek vindt plaats van 24 t/m 28 juli en wordt op vrijdagavond afgesloten met een spetterende showavond.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om mee te doen met je vrienden, vriendinnen, neefjes, nichtjes of kennissen? Meld je dan snel aan via de website. De aanmeldingen sluiten op 4 juni; daarna zullen er wegens organisatorische aspecten géén na-aanmeldingen meer aangenomen worden.

Lijkt het je leuk om er als begeleider samen met de kinderen een toffe week van te maken? Wacht dan niet te lang en geef je snel op om deel te nemen als leiding (vanaf 16 jaar) of hulpleiding!

Vrienden van KVW

Draag jij het KVW een warm hart toe en wil je naar een leuke showavond komen kijken? Word dan vriend van KVW! 

Je mag zelf bepalen hoeveel geld je wilt sponsoren. Je kunt al vriend van KVW worden vanaf € 10,- en hoeft daarvoor geen eigen bedrijf te hebben. In ruil voor je sponsoring krijg je iets dat je handig kunt gebruiken tijdens de showavond aan het einde van de kindervakantieweek.

Meer informatie over de vrienden van KVW volgt via de Facebook-pagina van KVW Leuken. Kun je niet wachten, mail dan alvast naar [email protected].

Over KVW Leuken

Kindervakantiewerk Leuken is een stichting die iedere tweede week van de zomervakantie activiteiten organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in de wijk Leuken, Vrouwenhof (Weert) en omstreken. De stichting bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor probeert te zorgen dat elk kind vijf dagen vol gezelligheid en plezier beleeft.

Ga voor meer informatie naar www.kvwleuken.nl.