KVW Leuken bereidt zich voor op een leuk jaar

KVW Leuken

Na een rare en aangepaste week te hebben gedraaid vorig jaar, is KVW Leuken zich al druk aan het voorbereiden voor een extra leuke week komende zomer. Er hebben zich al heel wat kinderen en vrijwilligers aangemeld. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel graag meedoen? Dan kun je je nog altijd aanmelden!

Online inschrijving

Vind je het leuk om een week met vriendjes en vriendinnetjes spelletjes te spelen in de zomervakantie? Zorg dan dat je mee doet aan kvw leuken!

Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en andere kennissen zijn natuurlijk ook van harte welkom om deel te nemen aan een week vol plezier & gezelligheid! Met het thema ‘Sprookjes’ kunnen alle kinderen in de wijk Leuken (en omstreken) een week lang op pad met de vrijwilligers van KVW Leuken. KVW Leuken zal dit jaar plaatsvinden van 2 t/m 6 augustus.

Lijkt het je leuk om een week met kinderen en met een leuke groep mensen een week op pad te gaan? Meld je dan aan als hulpleiding (vanaf 12/13 jaar) of als leiding (vanaf 16 jaar).

Dus heb jij je nog niet aangemeld voor KVW Leuken, maar wil je toch graag meedoen? Meld je dan nu aan via de website www.kvwleuken.nl. Op 5 juni a.s. zal de inschrijving definitief gesloten worden.

Over KVW Leuken

Kindervakantiewerk Leuken is een stichting die iedere tweede week van de zomervakantie activiteiten organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in de wijk Leuken, Vrouwenhof (Weert) en omstreken. Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor probeert te zorgen dat elk kind vijf dagen vol gezelligheid en plezier beleeft.