Weertenaar opgepakt voor mishandeling van oude vriend

112 Algemeen Nederweert Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Op 27 maart 2023 heeft de politie van Weert een 53-jarige inwoner van Weert aangehouden voor een gewelddadige aanval op een oude vriend.

Op 23 december 2022 sloeg de verdachte meerdere malen met een hard voorwerp op het hoofd van het slachtoffer, wat resulteerde in ernstig hoofdletsel. Na een opsporingsonderzoek heeft de Raadkamer besloten dat de verdachte 90 dagen in de cel moet blijven in afwachting van de behandeling van zijn zaak.

Het incident vond plaats in Nederweert en de politie van Weert nam de zaak in behandeling. Na een grondig onderzoek is de verdachte aangehouden en voorgeleid bij de Raadkamer, zo meldt de recherche via Instagram. Deze besloot dat hij voorlopig in hechtenis moet blijven in afwachting van verdere behandeling van de zaak.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie