Ongeval tussen auto en paardenwagen op Dr. Anton Philipsweg

112 Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Op vrijdagmiddag omstreeks 17.20 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Dr. Anton Philipsweg in Weert. Een auto en een paardenwagen zijn met elkaar in botsing gekomen op de T-splitsing met de Maarheezerhuttendijk.

De inzittenden van de auto konden op eigen kracht het voertuig verlaten. In de paardenwagen zat ook een paard, dat flink geschrokken was maar gelukkig niet gewond. De bestuurder van de personenauto werd ter plaatse medisch onderzocht door een arts van de huisartsenpost en is later zelf naar het ziekenhuis gegaan. De twee inzittenden van de paardenwagen hoefden niet naar het ziekenhuis.

Iemand met een paardenaanhanger heeft het paard opgehaald, maar dit ging niet zonder slag of stoot vanwege de schrik die het paard nog in de benen had. Uiteindelijk is het paard veilig in de aanhanger gekregen en kon iedereen de locatie van het ongeval verlaten.

De beschadigde voertuigen zijn afgesleept door een berger. De politie heeft verslag opgemaakt van het ongeval.

Bekijk een video: https://youtu.be/yKKZ_63d0zA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie