Darkness into Light wandeling in Weert

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

In Weert wordt op zaterdagochtend 6 mei 2023 een Darkness into Light wandeling georganiseerd om aandacht te vragen voor psychische gezondheid en kwetsbaarheid. Ook wethouder Michèle Ferrière loopt mee.

De wandeling houdt in dat deelnemers samen wandelen vanuit het donker naar het licht, waarbij het licht staat voor hoop. Het doel van het evenement is om een moment te creëren om samen over psychische problemen te praten en taboes te doorbreken.

Solange Lemkens die de organisatie in Weert op zich heeft genomen wil graag mensen oproepen om samen met anderen deel te nemen aan dit evenement om zo het gesprek aan te gaan over psychische gezondheid. Of je nu een hulpverlener, ervaringsdeskundige of betrokken persoon bent, jouw aanwezigheid wordt op prijs gesteld. Er wordt ook gevraagd om eventueel te sponsoren, waarbij de opbrengst naar de organisatie 113 gaat.

Het evenement begint om 4.45 uur en start bij het “Ik zie je” bankje op het St. Raphaelpad in Weert. Het is een geweldige kans om samen met anderen te wandelen en aandacht te vragen voor dit belangrijke onderwerp. Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan het evenement, laat het dan weten zodat de organisator een idee heeft van het aantal deelnemers. Stuur een berichtje via Facebook aan Solange Lemkens.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie