Aanhouding na ongeval op A2 tussen Eindhoven en Weert

Leende – Op dinsdag rond 21.00 uur vond er een verkeersongeval plaats op de snelweg A2 tussen Eindhoven en Weert.

Ter hoogte van Leende was een auto was om nog onbekende redenen tegen de middengeleider gebotst, waardoor het voertuig met de neus in tegengestelde richting tot stilstand kwam. Voorbijgangers schoten direct te hulp om eerste hulp te verlenen.

De bestuurster van de auto raakte niet gewond bij het ongeval. Na het ongeval kwamen meerdere politie-eenheden ter plaatse en de bestuurster werd aangehouden. De reden voor de aanhouding is op dit moment nog niet bekendgemaakt.

Als gevolg van het ongeval ontstond er een kleine file op de snelweg, waardoor het verkeer tijdelijk werd gehinderd. Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om de beschadigde auto af te slepen.

Tijdens deze operatie verleende de berger ook assistentie bij het rechtzetten van de middengeleider. Nadat de berging was voltooid en de middengeleider weer in de juiste positie stond, kon de weg volledig worden vrijgegeven.

Bekijk een video: https://youtu.be/XNsMPXA4ysw