Knuffelbeervliegen bij Modelbouwclub Weert

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Voor alle kinderen die een knuffel hebben wordt er op zondag 11 juni bij MBC Weert een zogenaamde berenvliegdag georganiseerd. De kinderen mogen met hun knuffels naar het veld komen, waar deze een vlucht kunnen maken in een van de mooie vliegtuigen van de modelbouwclub.

Programma

De kinderen en hun knuffels zijn welkom vanaf 11.00 uur. Aan het begin van het vliegveld treffen ze een mooie incheckbalie. Daar worden de tickets uitgedeeld, waarna de kinderen door de juiste ‘departure gate’ naar hun vliegtuig worden begeleid. Hier wordt de knuffel geïnstalleerd op de plek van piloot of passagier. Nadat het vliegtuig weer is geland kunnen de kinderen een vliegbrevet ophalen als bewijs dat hun knuffel heeft meegevlogen.

De rondvluchten gaan door tot 16.00 uur. Voor wachtende kinderen zijn er een schminckstand en een springkussen en voor wachtende ouders is er een natje en een droogje.

Praktische informatie

Het veld van MBC Weert is gelegen aan de Hoogbosweg in Weert, nabij afrit 38 van de A2 (Weert-Noord). Vanaf deze afrit is het veld duidelijk aangegeven met bordjes. De afstand tussen de afrit en het vliegveld is ongeveer 1 kilometer. De entree is gratis.

Ga voor meer informatie naar www.mbcweert.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie