Aftrap ‘Antje de Musical’

Algemeen Uitgelicht Weert Reageer 2 min. leestijd
Een aantal van de hoofdrolspelers verzameld op het Stationsplein, de plaats waar op 17, 18 en 19 mei 2024 ‘Antje de Musical’ zal worden uitgevoerd.

Maandagavond 15 mei gaf Stichting Wieërt Amezieërtj bij, waar kan het ook anders, Brasserie-Hotel ‘Antje van de Statie’ de aftrap voor haar nieuwe musical.

Tipje van de sluier

Iets meer dan een jaar voor de uitvoeringen van ‘Antje de Musical’ waren alle hoofdrolspelers en het totale productieteam uitgenodigd om te worden bijgepraat over alle tot de verbeelding sprekende plannen. Dat hierbij op koffie met vlaai werd getrakteerd zal, met de hoofdpersoon van de musical in gedachte, niet verrassend zijn geweest. Wel verrassend was het verhaal van de nieuwe musical dat ‘verteller’ Ton Adriaens in grote lijnen presenteerde. Met drie gloednieuwe liedjes uit die op handen zijnde musical werd ook al een muzikaal tipje van de sluier weggegeven.

Hoofdrolspelers

Tijdens de bijeenkomst werd bovendien officieel bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers van de musical zijn. De belangrijkste rollen zijn daarbij gereserveerd voor Linda Smeets, die in de huid van Antje kruipt en Esther Snijders. Zij vertolkt de rol van Femke die, geïnspireerd door Antje, in de tijd net voor corona een patisserie-lunchroom begint in de Weerter binnenstad.

Antje de Musical

De uitvoeringen van ‘Antje de Musical’ staan gepland op 17, 18 en 19 mei 2024. Plaats van handeling is het Stationsplein.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie