Braderie Binnenstad Weert op zondag 23 juli

Algemeen Weert 8 reacties 2 min. leestijd

Op zondag 23 juli van 10.00 tot 17.00 uur wordt in het stadshart van Weert weer de grootste braderie van Noord- en Midden-Limburg georganiseerd: de Braderie Binnenstad Weert.

Samenwerkingen

Na een succesvolle samenwerking is Vinylmarkt Losperros er ook dit jaar weer bij. Daarnaast zijn er op de Oelemarkt ook een Mineralenmarkt en een Boekenmarkt en kun je op diezelfde locatie lekker vertoeven op de terrassen met een hapje en een drankje.

In de Stationsstraat vindt een Kindermarkt plaats, waarop kinderen een zakcentje bij kunnen verdienen. Deelname is voor kinderen gratis, maar zij dienen zich wel aan te melden om een plekje te reserveren. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Voor kinderen zijn er die dag ook diverse activiteiten zoals schminken, trampolinespringen en eendjes vissen.

Weerter ondernemers

De hoofdrol is echter weggelegd voor de eigen Weerter ondernemers, die het winkelend publiek graag ontvangen. Zij worden begeleid door de vertrouwde marktlieden die al sinds jaar en dag bezoekers verwelkomen op de Braderie Weert.

Opvallend is dat de daghoreca net zoals vorig jaar gezamenlijk op elk plein en in diverse straten muziek ten gehore zal brengen. Zo kunnen bezoekers en toeristen van buitenaf lekker vertoeven op de terrassen en zien dat het centrum veranderd is van ‘place-to-buy’ naar ‘place-to-meet’. Elkaar ontmoeten en een terrasje pikken, samen lunchen en met leuke koopjes thuis komen – dat is waar het om draait. Omdat er zo veel te zien, doen en beleven valt, kun je gerust een heel dag uittrekken voor een bezoek aan Braderie Binnenstad Weert.

Praktische informatie

De braderie vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van Weert. Parkeren is op deze dag gratis, behalve in de parkeergarages.

Ga voor meer informatie over de braderie naar de Facebook-pagina Braderie Binnenstad Weert en stuur een e-mail naar [email protected] om je in te schrijven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
8 reacties